Over ons…

Mogen wij ons even voorstellen, wij zijn de makers van Alif: een stelletje moslimondernemers met een grote liefde voor lekker halal eten.

Alif is niet zomaar uit de lucht gevallen (dat zou meer iets zijn voor meteorieten). Het bedrijf is in oktober 2011 opgericht door Salima; een prettig-gestoorde-wereldverbeteraar met een geniaal marketing brein (dat laatste moest van haar erbij…). Zij vluchtte uit de collegebanken van de Vrije Universiteit om een nieuw halal merk te ontwikkelen. Een merk met de lekkerste producten in de coolste jasjes.

Waarom we doen wat we doen? Simpel. Omdat wij graag jouw leven en dat van miljoenen anderen in Europa makkelijker willen maken en als het kan ook een beetje gelukkiger. Dat laatste klinkt misschien onhaalbaar, bijna Ghandi-achtig. Maar wij geloven echt echt écht dat er een correlatie is tussen lekker eten en een gelukkig leven. Voor moslims maken we de hypothese nog spannender: lekker halal eten en een gelukkig leven. Je ziet het, de hoorcolleges statistiek zijn toch nog van pas gekomen.

Vanuit ons gezellig kantoor in Amersfoort bedenken we creatieve dingen en smeden we grootste plannen (hoe we Europa gaan veroveren met onze producten bijvoorbeeld). Heb je zin in een beetje gezelligheid? Kom dan gauw langs, we’d love to meet you!

Tot snel?

Liefs & Salaams,

Alif

over Alif